Dinti in 24h

Sistemul all-on-4/6 sau cum sa ai dinti in 24h

Acum poti scapa de chinuitoarele proteze mobile cu supraprotezarea pe implant.Metoda All-on-4/6 -dinti in 24h iti ofera stabilitate, fizionomie si asta in doar 24 de ore de la inserarea implanturilor!Va doriti dinti in 24h? La noi este solutia!

Edentatia totala a fost observata la 5% dintre adultii cu varsta cuprinsa intre 40 si 44 de ani. Acest procent creste treptat la aproape 42% la seniori.

Majoritatea stomatologilor generali inca fabrica proteze dentare conventionale complete, detasabile pentru pacientii edentati total.Una dintre principalele nemultumiri ale acestor pacienti este instabilitatea protezei inferioare.

Deoarece protezele conventionale transfera toate fortele masticatorii pe creasta reziduala, pacientii tind sa experimenteze pierderi semnificative si rapide ale crestei alveolare.

Adezivul pentru proteze poate fi o solutie pentru instabilitatea protezelor dentare dar nu elimina etiologia;adica pierderea osoasa constanta datorata transmiterii directe a fortelor masticatorii catre creasta alveolara.

Implanturile dentare au schimbat fata stomatologiei. Au demonstrat un mare succes asa cum s-a inregistrat in peste 35 ani de documentare.

Principalul beneficiu pe care il primesc pacientii in urma oricarui tip de tratament implantar este prevenirea pierderii osoase suplimentare in zonele care lipsesc dinti.

Supraprotezarile pe implant ofera nu numai stabilitatea necesara pacientului, si elimina si etiologia acestei probleme prin prevenirea pierderii osoase suplimentare.

INDICATII IN SUPREPROTEZAREA PE IMPLANT/DINTI IN 24H

-suport osos compromis pentru o proteza conventionala

-slaba coordonare neuromusculara

-toleranta scazuta a tesuturilor mucosale la o proteza acrilica

-obiceiuri parafunctionale care duc la instabilitatea protezei

-incapacitatea psihologica de a purta o proteza mobila

Deoarece aceasta metoda de tratament presupune pentru multi pacienti costuri destul de ridicate echipa Sam Dental vine in intampinarea pacientilor cu oferte . Urmariti-ne pentru a nu rata ocazia!

Aveti nevoie de mai multe informatii? Contactati-ne! Va stam la dispozitie pentru orice intrebare, nelamurire aveti!

Aceste tratamente sunt efectuat de medic specialist in chirurgie oro-dentara, iar piesele protetice ce urmeaza a fi montate de tehnicieni cu experienta, astfel incant sa va puteti bucura de noua dantura chiar din primele momente fara a experimenta dureri sau disconfort.