Implant dentar

Implantul dentar este  un mic surub de titan care inlocuieste radacina dentara

Implanturile dentare pot inlocui un dinte lipsa, fara a fi afectati dintii vecini sau pot inlocui un grup de dinti lipsa, acolo unde nu mai exista dinti naturali pe care sa se sprijine o lucrare dentara. De asemenea, pot sustine o lucrare fixa la pacientii care pana acum aveau doar optiunea unei proteze dentare mobile. Un implant dentar va poate schimba zambetul!

Avantajele implantului dentar:

  • Durata de viata indelungata.
  • Protejezi dantura actuala. Nu intervii asupra dintilor sanatosi ca in cazul unei punti dentare, unde dintii vecini trebuie slefuiti.
  • Interventie rapida si fara durere.
  • Redai functionalitatea danturii.

Implanturile dentare rapide se pot incarca imediat (in aceeasi zi sau in maxim 24h) cu lucrari dentare/coroane provizorii FIXE (care arata exact ca niste dinti definitivi), astfel incat pacientul beneficiaza de dinti FICSI pe toata durata tratamentului, putand sa manance si sa zambeasca normal, urmand sa revina dupa o perioada (difera de la caz la caz, intre 2 si 4 luni) pentru lucrarile definitive .

implant

Implantul dentar ar trebui vazut ca o ultima solutie in special pentru pacientii edentati total. De preferat implantului este sa pastram cat mai mult timp dintii naturali cu tratamente adecvate sa le prelungeasca viata, astfel prelungim si densitatea si dimensiunea arcadelor in care sunt implantati.

Sfatul nostru:

Cereti parerea a 3 specialisti inainte de a alege varianta de tratament propusa.

Medicii nostrii va stau oricand la dispozitie pentru o consultatie , un plan de tratament , si mai ales va pot raspunde la intrebarile legate de etapele tratamentului, durata, costuri, avantaje, dezavantaje.

Acum ne gasiti in social media aici